Rocket League: Egy DLC-n dolgozik már a Psyonix [VIDEO]

Továbbra is még nem késő lecsapni a júliusi PlayStation Plus kínálatra – feltéve, ha előfizetéssel rendelkezik az olvasó -, hiszen a kínálat része a Rocket League, amely egy kifejezetten remek játék lett a véleményünk szerint. Futball, autókkal, de huligánok nélkül – nincs is jobb egy jól irányzott nitróval bepattintani az óriási lasztit az ellenfél hálói közé.

Erről tud is a Psyonix, így a nagy sikerre való tekintettel már dolgozik is egy DLC-n, a Supersonic Fury Pack nevet kapta. Két autóval bővülhet a kínálat, az amerikai izomautók után formázott Dominusszal és a japán tuningautók által ihletett Takumival. Mind a kettő egyenként hat-hat matricát is kap. Új rakétaboosterek is lesznek (Nitrous és Burnout), két új kerék készlet (Spinner, illetve a foci után szabadon a Cristiano), új trófeák is jönnek, illetve öt új színárnyalattal is bővülni fog a kínálat (Brushed Metal, Carbon Fiber, Metallic Pearl, Pearlescent and Wood).

A megjelenés a PlayStation Blog információi szerint kora augusztusban esedékes, mégpedig 4 dollárért. A korábban említett Utopia Coliseum mellett 70 ország zászlajával, illetve a Spectator móddal is bővülni fog a Rocket League, de ezek ingyenes frissítések lesznek.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu