Tearaway Unfolded: Ezt tudja majd a Companion app! [VIDEO]

A Media Molecule játéka, a Tearaway a PlayStation Vita egyik kiemelkedő exkluzívjának tekinthető, így tényleg nem csoda, hogy őszre átportolásra kerül kizárólag PlayStation 4-re Tearaway Unfolded néven.

Persze, bár iOS-re és Androidra is elérhető lesz a Companion App, a Tearaway Unfolded a PlayStation Vitát is igénybe fogja venni, amelyet talán gyakrabban is bevethetnének a PlayStation 4-exkluzív címek, hogy legalább a látszata fenn legyen annak, hogy a Vitát nem hanyagolják el ekkora mértékben a fejlesztők.

Mire is jó ez az app? Testreszabhatjuk a világot, miközben a TV-n a barátunk épp felfedezi azt. Így olyan, mintha ketten játszanánk, holott csak egy DualShock 4 lesz alkalmazva. Akár képeket is használhatunk platformoknak – egy váratlan fotó és a kontrollert szorongató barát máris a talpunk alatt lesz. Feladatok megoldásában is segíthetünk, csak elég egy fotó és azt használva továbbhaladhatunk. A karakterünket is ketten összehozhatjuk – ez alapból gyorsabb és humorosabb is lehet. Azt is megnézhetjük az appal, hogy a többiek mit hoztak létre és osztottak meg. Ez is egy jó interpretációja a közösségi gaming fogalmának.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu