Durván darkosak a törölt Jak & Daxter 4 képei! Kemény folytatás lett volna!

A Naughty Dognak voltak tervei a Jak 3 után – ugye végül a 2004-ben megjelent játék után elkezdtek csendben dolgozni az Uncharted első részén, de tervezték azt is, hogy a Jak & Daxter sorozat kapjon egy negyedik részt, amely végül sosem valósult meg. Miért is nem? Valószínűleg a Naughty Dog nem akart tovább foglalkozni a szériával, amelynek eme része finoman szólva is sötétebb lett volna – túlzottan eltértek az első részben látott barátságos, rajzfilmszerű stílustól…

A koncepciós rajzokat a Naughty Dog 30. évfordulója apropójából rendezett kiálltáson láthatjuk, de szerencsére a Scribble Art Studios, akik pont a koncepciós rajzokban jártasak, közzétették eme képeket digitális formátumban is. Persze az évfordulóra kiadtak egy könyvet is, amelyben szintén felbukkan a két hős – ezekből is kiszivárgott néhány kép.

Bár úgy tűnik, hogy a Naughty Dog nem fordul vissza korábbi sorozataihoz (a Crash Bandicoot lenne a másik PlayStationön elhíresült franchise-uk), de sosem tudni, hogy mit hoz a jövő a jövő évben megjelenő Uncharted 4: A Thief’s End után. Lehet, hogy a Sony majd lép valamit ezügyben, de az is lehet, hogy nem.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu