Gravity Rush bejelentés várható hamarosan!

A Gravity Rush a PlayStation Vita egyik fantasztikus exkluzívja volt még 2012-ben, ám Kattal kapcsolatban új információkat még nem hallottunk azon kívül, hogy a Tokyo Game Show-n volt egy teaser egy folytatással kapcsolatban. Viszont a Redditen felbukkant egy poszt, miszerint a játékban jártas tesztereket keresnek San Mateoban, Kalifornia államban. A VuPoint Research 125 dollárt fizetne a munkáért a tesztelőknek. Úgy tűnik, hogy a Sony le szeretné tesztelni a második rész bétáját, hogy felmérje, mekkora igény lenne a folytatásra. Shuhei Yoshida szerint a Sony Computer Entertainment Japan valamin dolgozik, ami lehet, hogy pont a Gravity Rush második része lehet – csak annyit közölt, hogy egy nagyobb címet fejlesztenek.

Meglepő, hogy még nem húzták át az első részt a PlayStation 4-re, holott azzal kapcsolatban voltak pletykák, hogy a Sony ezt meglépi, ám ebből még semmi sem sült ki. Lehet rá esély, hiszen a Tearaway is ugrik egyet a handheldről az asztali gépre, szeptemberre meg is fog jelenni. No, akkor itt is marad a várakozás: talán pont a Tokyo Game Show-n fogják végre (!) bemutatni a Gravity Rush 2-t, amely ráférne a PlayStation Vitára, mint egy szelet kenyér…

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu