Calvino Noir – Irány az 1930-as évek [VIDEO]

A Calvino Noir, amely egy lopakodásra építő, film noir stílusú és az 1930-as években játszódó játék lesz, alig két hónappal a bejelentés után már megjelenési dátumot is kapott, amelyet nem más jelentett be, mint Dan Walters, a játék rendezője. Az észak-amerikai megjelenés PlayStation 4-en augusztus huszonötödike, amelyet az európai kiadás egy, a PC-s megjelenés pedig – bár nincs biztosan megerősítve – két nappal fog követni.

A játék stílusa minden bizonnyal magával ragadó lesz a Blade Runner rajongóinak, ugyanis elég komolyan inspirálhatta a Calvino Noirt eme film. A játékban három karaktert irányíthatunk, mind a három az első világháború miatt került oda, ahova: Wilt korábban a brit hadseregben szolgált, Arno kémikus fegyverekben jártas, míg Siska fiatal kora ellenére eléggé elhatározott. Hármójukat kell együtt a siker kapujáig vinni, és a puzzlek lopakodást fognak igényelni.
Igen tetszetősnek tűnik a Calvino Noir, reméljük, hogy a trailerben használt zenei stílust a végleges játékban is alkalmazni fogják: tökéletes hangulatot adna ugyanis! Két hét múlva megtudjuk – egy jó árazással ütős címnek ígérkezhet még.


Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu