Új Sony kütyük [VIDEO]

A Sony nem csak a konzolok gyártásában jártas, más eszközöket is készít – ilyen például a Bravia X90C TV, amely 4K-s, azaz Ultra HD felbontást is tud. A minőségét egy tűzijátékon keresztül mutatják be, de ehhez készült egy kulisszák mögötti videó is. A reklámnál bevallottan semmilyen speciális effekt nem került alkalmazásra. A Bravia X90C bár mindössze alig 1 colos vastagságú, méretileg maximum 65 colos (azaz 165 centis) lehet.

A zenéhez, zenehallgatáshoz pedig a Sony hordozható Hi-Res sorozata ajánlott. Több színben is kaphatóak a h.ear fej-, és fülhallgatói, illetve a Walkman legújabb modelljei egyaránt. A h.ear on fejlhallgatók összecsukhatóak, ráadásul az áthallást csökkentő kábel is 60 kHz-ig reprodukált hangokat továbbít, így nincs nagyon lehetőség arra, hogy egy nap alatt megtörjön a kábel, így könnyen hordozható, magas minőségű termékről van szó.

A h.ear in NC a digitális zajszűrős fülhallgatóknak ajánlott, ezen típusú fülesek akár 40 kHz-ig képesek visszaadni a hangzást a lehető legtisztábban, mégpedig bárhol, hiszen elemes, kettős zajérzékelésre képesek akár 16 órán keresztül is. Ezeket a Walkman NW-A25HN (16 GB)/NW-A27HN (64 GB) készülékekkel is használhatjuk, az S-Master HX technológia dinamikusabb, erősebb hangzást adhatnak, míg a DSEE HX felkonvertálhatja mp3-jainkat nagyobb minőségűre.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu