The Witcher 3: Hearts of Stone – Nemsokára itt az első kiegészítő [VIDEO]

Már majdnem négy hónapja, hogy a CD Projekt RED megjelentette a The Witcher 3: Wild Huntot, amely a várakozásoknak megfelelően több milliós példányszámban került már értékesítésre. Eddig is tudtuk, hogy a derék lengyelek két kiegészítőt terveznek Geralt történetéhez, és most bemutatásra került az első, amely elnevezése Hearts of Stone lett.

the-witcher-3-expansion-artwork-2_4hku

Az október tizenharmadikán rajtoló kiegészítő több, mint tíz órányi játékmenetet, új karaktereket, történetszálat és a Runewords játékmechanizmus megjelenését ígéri. A Runewordsök mindegyike másban fogja befolyásolni a játékmenetet, így a játékosoknak nagyobb stratégiai szabadságot nyújthatnak.

Érdekesség, hogy a kiegészítő gyűjtői kiadást is fog kapni, amely 20 dollárba/euróba fog kerülni. Ebben egy letöltőkódot kapunk a Hearts of Stonehoz (kelleni fog az alapjáték, nem önálló a kieg!), egy Gwent kézikönyvet, két kártyapaklit, zsetonokat kapunk, az egészet egy gyűjtői dobozban. Egész korrekt ajánlat, főleg a Gwent kártyajáték kedvelőinek (ez amúgy váratlanul nagy sikert aratott az alapjátékban). Akik már megvették az Expansion Passt, azokra is gondolt a CDPR: ők a postaköltség áráért megkaphatják külön a kártyapaklikat, ha itt regisztrálnak: LINK

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu