Fallout 4: Mi lesz a megjelenés után?

Lassan a fejlesztés végére érnek a Fallout 4-gyel a Bethesdánál. A játékról már tudjuk, hogy a történet vége után is még bőven lesz mit tennünk a poszt-apokaliptikus világban. Most már az is kiderült, hogy milyen extrák fognak jönni a Fallout 4-hez a megjelenés után, mivel bőven támogatva lesz a start után is (és ebből tanulhatnának más fejlesztők is).

Mint ahogy a The Elder Scrolls V: Skyrim esetében, itt is folyamatos update-eket fog kapni a Fallout 4 a rajt után… és nem csak simán patchekre és bugfixekre kell gondolni. A TES V esetében is új dolgokat pakoltak a játékba, mint például a kill camot, grafikai frissítéseket, vagy esetleg a legendary módot.

A modokkal kapcsolatban is igencsak barátságos megközelítésre számíthatunk: a PC-re 2016 elején fogják kiadni a Creation Kitet. A modok később Xbox One-ra és PlayStation 4-re is elérhetőek lesznek! Korlátlan lehetőségekre számíthatunk. Lesz Season Pass is, de mindössze harminc dollárba fog kerülni – de ezért az összes DLC-t megkapjuk majd. Még nem tudni, hogy mire számíthatunk, de 2016 elejére megtudjuk.

Ilyen mentalitás kellene, hogy az alap legyen minden fejlesztőtől: így pozitívan viszonyulhatunk játékaik irányába.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu