Hitman: a 47-es ügynök márciusig nem fog felbukkanni!

Az „elhalasztásra került játékok” rovatban újabb cím bukkant fel, ugyanis a Square Enix és az IO Interactive a decemberi startot arrébb rúgta 2016 márciusára. Így Hitman: a 47-es ügynök idén már nem fog felbukkanni a PlayStation 4/Xbox One/PC trió egyik platformján sem. Viszont ennek van egy pozitív olvasata is…

A márciusi startra így az IO sokkal több tartalmat tud belepakolni a játékba, és mivel nem lesz season pass, DLC és mikrotranzakciók sem, így a végén mi sokkal jobban jöhetünk ki, hiszen ráadásul a fejlesztők gyakrabban fogják frissíteni a játékot is a későbbre tolt rajt miatt. Tehát röviden: többet és jobb minőséget kapunk a pénzünkért, és utána már nem kell egy fillért sem fizetni az extrákért.

Újra megemlítették az Absolutionhöz képest extrém módon megemelt pályaméretet: a 2012-es játék Streets of Hope szintjéhez képest a 2016-os játék párizsi The Showstopper pályája hatszor nagyobb. 100 balesetet hozhatunk össze, 70 kihívás vár ránk, 60 szoba van magában a kastélyban, és 25 egyéb terület vár a kastély körül arra, hogy akciózzunk. Sok, sok, nagyon sok lehetőség… Reméljük, hogy a játék sokkal jobb lesz, mint a nemrég mozikba került Hitman: a 47-es ügynök című film, melynek kritikáját itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu