PS4: 50 dollárral lehet olcsóbb!

Amikor a Tokyo Game Show során a Sony bejelentette, hogy Japánban olcsóbb (kb. 300 dollár) lesz a PlayStation 4, értelemszerűen mi is fejtegettük, hogy világszerte is meg fogja ezt a cég lépni, illetve azt is tippeltük, hogy 50 dollárral megvágják az árat 350 dollárra/euróra. Bár még nincs hivatalos bejelentés az árcsökkentésről, de egy amerikai óriás bolthálózat, a Target szerint ötven dollárral lesz olcsóbb a PlayStation 4.

Szerintük 350 dollárba fog kerülni az Uncharted: The Nathan Drake Collectionnal összecsomagolt PS4 bundle, amely azért már eléggé közel van egy hivatalos bejelentéshez.

Tényleg, mikor fogják végre hivatalossá tenni a világszerte esedékes árcsökkentést a sonysok? Mi a Paris Game Week során történő bejelentésre tennénk pár forintot, ahol szintén hatalmas esély van arra, hogy a Quantic Dream PS4-exkluzívjáról, illetve az ő PS3-as játékaik, a Heavy Rain és a Beyond Two Souls kurrens-gen portjának megjelenési dátumáról is ekkor rántják le a leplet. Ha nem, akkor is érdemes emlékeznünk arra, hogy a PS3 2007 elején 600 dollárral kezdett…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu