Deus Ex: Mankind Divided – Masszív halasztás!

A Deus Ex: Mankind Dividedről hallottunk – és láttunk – már jókat, illetve rosszakat egyaránt. Emlékszünk még az előrendelői szintekre? Nem csoda, hogy a Square Enix és az Eidos végül törölte az egész előrendelői dilemmát, most viszont úgy tűnik, hogy emögött egy újabb indok is állhat. A játék nem akkor fog a boltokba kerülni, amikorra eredetileg szerették volna, hanem sokkal később…

A játék később fog érkezni, mivel a fejlesztők a szokásos „nem tartják elég minőséginek a játékot, így finomítani szeretnék az egészet” mondókával határoztak úgy, hogy az eredetileg február huszonharmadikára rakott megjelenési dátumot eltolják FÉL ÉVVEL későbbre. Nem elírás, most már 2016. augusztus 23-a van kitűzve a Mankind Dividednek!

Rendben, kedves Eidos: elvégre a Human Revolution is kb. hasonló időszakban jött ki 2011-ben. Ha tényleg minőségi lesz a végeredmény, akkor elsuhanhatunk az amúgy komoly csúszás mögött, viszont ha csalódást keltő lesz Adam Jensen visszatérése, akkor szomorúan fogjuk kijelenteni, hogy „I never asked for this”.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu