Ekkor érkezik a Hitman reboot bétája [VIDEO]

A Hitman reboot érdekesnek tűnik. Az IO Interactive játéka hol volt, hol nem voltot játszik, mert egyszer látjuk egy eléggé rossz framerate-ű vdeóban, másszor arról írunk, hogy a megjelenési dátum elcsúszásra került 2015 decemberéről. Most viszont közzé tétetett, hogy a megjelenés előtt egy bétára számíthatunk.

Az előrendelőknek jó a dolga, mivel egy bétatesztre számíthatnak. Egy exkluzív küldetésben vehetnek részt a PlayStation 4-esek 2016. február tizenkettedikén, a PC-sek pedig egy héttel később tehetik meg ugyanezt. Ez a küldetés a játék kezdete előtt 20 évvel játszódik majd, amikor is a 47-es ügynököt besorozzák az ICA-ba… úgyhogy egyfajta eredettörténetre számíthatunk a néma bérgyilkossal kapcsolatban. Főleg azért is mondjuk ezt, mert Diana Burnwooddal is találkozni fogunk a küldetés során. Ebből hozott össze az IO nekünk egy teaser trailert.

A Hitman megjelenési dátuma amúgy 2016. március tizenegyedikére tehető PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu