Mafia III – Egy tucat percnyi játékmenet! [VIDEO]

A Mafia harmadik részéről meglepetésszerűen toppant be az IGN Firstnek köszönhetően tizenkét percnyi játékmenet. Ez az első alkalom, hogy a közönség bővebben beletekinthet a készülőfélben levő játékba – eddig csak a Gamescomon résztvevő újságírók láthatták működés közben zárt ajtók mögött.

A játék alfa státuszban van, szóval még messze van attól, hogy befejezettnek tekinthessük. Számunkra eléggé feltűnő volt például az utcákon a semmiből felbukkanó autók… de ha ettől el tudunk tekinteni, akkor talán fókuszálhatunk is a főhős (?) sztorirája. Lincoln Clay friss vietnámi veteránnak tekinthető, de a Lousiana állambeli New Orleans, az ő otthona már nem lesz a régi. Miután a családja eldől vérben fürdve, bosszút esküd mindenki ellen – itt lépünk a képbe mi.

A játék stílusában nagyon korrekt módon prezentálja a hatvanas évek amerikai életérzését, a lövöldözés pedig szintén jónak ígérkezik a videó alapján. Ennek ellenére olyan érzésünk van, mintha a HUD-ot a Rockstar Grand Theft Auto V-je inspirálta volna…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu