The Witness: Új videó – talán lemezes kiadást is kaphat [VIDEO]

Jonathan Blow és a Thekla Inc. a Braid után nemsokára újra jelentkezni fognak egy játékkal, a The Witness-szel. Ebből ezúttal egy újabb Long Screenshot videót hoztak össze, ami kb. az elnevezést követvén egy környezetbemutatónak tekinthető, úgyhogy ne várjuk komolyabb játékmenetre a hír alatt elterülő audiovizuális klippben.

Bár a játék még pontosan egy hónapra van a megjelenéstől – január huszonhatodikán érkezik PlayStation 4-re és PC-re -, Jonathan Blow már nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy érkezik-e ebből a játékból egy lemezes kiadás. Bevallotta, hogy sokan kérték tőle, hogy megvalósuljon, de ez nem fog bekövetkezni január végén.

Ez végül is megérthető, így nem kell korábban befejezni a fejlesztést, hogy lemezen is elérhető legyen. De később erre sor fog kerülni – talán tavasszal már össze is hozzák nekünk!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu