Ingyen DLC januárban a Star Wars Battlefronthoz

A Star Wars Battlefront megjelenés utáni tartalmairól nem sokat tudtunk még a megjelenés után sem sokkal, ugyanis a DICE és az Electronic Arts egyaránt misztikusan, szinte nulla részletet közölve beszélt róluk – csak annyi, hogy igen, lesz Season Pass, meg két héttel korábban kapják meg az újdonságokat a passosok, de kb. ennyi. Most viszont nemsokára beeshet egy újabb ingyenes DLC még ebben a hónapban.

Az EA brazil ágazata rakott fel egy videót a várható ingyen cuccokról, de érdekes módon a videó törlésre került azóta. Attól függetlenül már tudjuk, hogy egy új Tatooine pálya és új kosztümök érkeznek Luke és Leia részére. Ezen felül az is már biztos, hogy napi kihívások, privát meccsek és speciális közösségi események is be fognak kerülni a Battlefrontba az ingyenes frissítéssel.

A Battlefront november közepén jelent meg PS4-re, Xbox One-ra és PC-re. Nagy eséllyel az Electronic Arts 13 milliós eladási elvárásait a „csillagháborúsok” összehozták.

Star Wars Battlefront - Az Erő EA-vel van?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu