Fallout 4: drágul a Season Pass!

Március elsejétől a Bethesda feljebb fogja tolni a tavaly novemberben megjelent Fallout 4 Season Passának az árát. Addig érdemes beruházni, hiszen harminc dollárba kerül jelenleg a pakk. Ha már megvettük, aggodalomra semmi ok, minket így nem fog érinteni az áremelés!

Március beköszöntével az ár 50 dollárra fog emelkedni (ez úgy barátok közt is 66%-os áremelés!). Az első három fizetett DLC neve Automation, Wasteland Workshop és Far Harbor lesz. Az Automation új küldetésekkel és egy új ellenféllel (The Mechanist) jön, mi pedig robotvadászatra indulunk, de akár saját robotunkat is megépíthetjük. Megjelenés márciusban, 10 dollárért. A Wasteland Workshopban néhány „vadállatot” ejthetünk rabul, hogy aztán ketreccsatákban küzdjenek. Áprilisban jön, öt dolláros árcímkével. A Far Harbor az új sziget elnevezése is, itt egy fiatal hölgy után fogunk kutatni. Ez májusban érkezik, 25 dollárért – ez az eddigi legnagyobb kiegészítő.

A Fallout-rajongóknak tehát lesz még mivel eltölteniük szabadidejüket, ám érdemes mihamarabb beszerezni a Season Passt.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu