Ez lesz a Rebellion új játéka! [VIDEO]

A Rebellion nem húzta sokáig a bejelentéssel és végre kibökték, hogy mi is lesz a következő játékuk. Egy invitálást kapunk egyenesen a második világháborúba, ahol a Mussolini vezette Olaszországban kell helytállnunk 1943-ban.

Karl Fairburne bőrébe bújva ragadhatunk majd mesterlövész-puskánk után, hogy aztán az olasz és német rosszfiúkat kiiktassuk. Így van, a Sniper Elite 4-ről van szó, amelyet mi is gyanítottunk már korábban. Most egy mediterrán környezetben (is) osztani fogjuk a fejlövéseket, a látványvilág pedig emiatt is emlékeztethet a Just Cause 3-ra. Nagyobb területeket kapunk, illetve a bejelentés szerint natív 1080p felbontást mind a két kurrens-gen konzolon.

A Rebellion új játéka 2016-ban fog megjelenni a szokásos PlayStation 4 / Xbox One / PC hármasra. Addig is megkérdeznénk, hogy miért hasonlít a Sniper Elite 4 logója a Far Cry 4-ére?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu