Taylor Swift mobiljátékon dolgozik!

SPOTIFY HÍREK – Taylor Swift bejelentette együttműködését a Glu Mobile-al, amellyel a saját mobiljátékát igyekszik a közeljövőben összefabrikálni.

„Örvendek, hogy Taylor Swift, egy díjnyertes énekes, zenész, és dalszövegíró megtiszteli a Glu Mobile családját csatlakozásával”, mondta Niccolo de Masi, a Glu igazgatója egy interjúban. „Úgy gondoljuk, hogy Taylor, és rajongóbázisa egy teljesen új terepet engednek nyitni a mobiljátékok számára, amit érdemes kiaknázni”, folytatta de Masi. „Még soha nem látott színvonalat szeretnénk produkálni, ezzel is megpróbálva visszaadni digitális formában a Taylor által képviselt kreativitást. Ennek megfelelően, annyi időt szánunk a projektre, amennyi csak szükséges ahhoz, hogy a megfelelő mértékű innovációt, áttörést elérjük.”

Swift betörése a mobil piacra éppen úgy kezdődik, mint ahogy Kim Kardashian és Katy Perry berobbanása. Azt sajnos még nem tudni, hogy a játék milyen formát fog ölteni, de kíváncsian várjuk a megemlített innovációt.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu