Vajon mikor érkezik a The Witcher 3 második kiegészítője?

Már majdnem egy éve, hogy a CD Projekt RED stúdiójából kilépett Geralt a The Witcher 3: Wild Hunt keretein belül. Azóta már az első kiegészítő is megjelent, de hol van a második, a Blood And Wine? Nos, ez jó kérdés.

A CD Projekt RED nem nagyon beszél arról, hogy mikor is hozzák ki a második kieget, de a pletykák már megint felbukkantak a rajttal kapcsolatban. Egy lengyel értékesítő szerint június hetedikén fogják kihozni PlayStation 4-re, PC-re és Xbox One-ra egyaránt az utolsó Geralt-kalandot, mivel ezek után a fejlesztők nagy valószínűséggel teljes erővel ráállnak a Cyberpunk 2077-re.

Naná, hogy erre a CDPR nem reagált még, de mivel az a júniusi nap nincs olyan messze, heteken belül valamit ki kell bökniük, hacsak nem fog még ennél is később megjelenni a The Witcher 3: Blood And Wine, amelyet jobbnak szeretnének, mint amilyen az alapjáték volt. Erre csak a szokásost mondanánk kórusban: hisszük, ha látjuk!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu