Vajon mit jelent be a Naughty Dog az E3-on? Csak nem azt, amire te is gondolsz?!

Valószínű, hogy nem telik el a következő E3 egy Naughty Dog-bejelentés nélkül. A pletykamadarak azt csiripelik, hogy még a nyár folyamán a fejlesztők (akiktől a május 10-én érkező, Angliában pedig ellopott és aranyáron eBayen kínált Uncharted 4-et várjuk) formálisan is megerősíthetik, hogy a The Last Of Us második része lesz a következő játékuk!

Előre leírnánk, hogy ez nem hivatalos! Pletyka! Mindenesetre a Proven Gamer úgy sejti, hogy 2018-ban érkezhet a The Last Of Us 2 (avagy Days Gone, ha a januárban bejegyzett Sony névre gondolunk), amely egyszerre készülne PlayStation 4-re és PlayStation VR-ra, Joel és Ellie pedig visszatérne, ám még nem tudni, hogy újfent főszereplők lesznek-e, avagy sem.

Viszont ha 2018-ban érkezne a Days Gone (vagy The Last Of Us 2?), akkor nem lenne-e célszerűbb modernebb hardverre fejleszteni? Igaz, az első rész is 2013-ban jött ki, alig fél évvel a PS4 starta előtt…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu