Michael Shannon lesz Guillermo del Toro hidegháborús filmdrámájának főszereplője

MOZI HÍREK – A Tűzgyűrű és más különleges filmek rendezője ezúttal a hidegháború felé veszi az irányt, mégpedig egy érdekes, drámai szerelmi történettel felvértezett alkotással.

Guillermo del Toro korábban már elmondta, hogy gőzerővel dolgoznak a Tűzgyűrű folytatásán, ám mint kiderült, egy hidegháborús történet is terítéken van.

Csakúgy a Bíborhegy esetében, itt is egy szerelmi szál kerül majd a középpontba, megfűszerezve a rendezőre oly sokszor jellemző drámaisággal. Az egyelőre csak pletykált cím The Shape of Water lehet, a főbb szerepekben pedig feltűnik Sally Hawkins és Michael Shannon, akit legtöbben a Gengszerkorzóból vagy pedig Superman filmek Zod tábornokként ismerhetnek.

Az 1963-ban játszódó filmet már a nyár végén el is kezdik forgatni, így hamarosan újabb információk láthatnak napvilágot del Toro következő megmozdulásáról.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu