Derült égből Syberia 3 játékmenet és megjelenési dátum! [VIDEO]

A Syberia nem sieti el: az első rész tizennégy, a második pedig tizenkét éve jelent meg, a harmadik felvonást pedig már hét (!) éve jelentették be hivatalosan. Ennek ellenére a Syberia 3 fejlesztése mindössze 2013-ban kezdődött el, úgyhogy Kate Walker évekig a fejlesztői pokol hálójában tengődött.

A Microids erősen beindult mostanában, hiszen legutóbb tőlük a Agatha Christie-feldolgozást, az ABC Murderst láttuk, ami annyira nem is lett rossz, most viszont már a Syberia 3 tekinthető a következő nagyágyúnak tőlük az idei évre. Nos igen, a megjelenési dátumot is tudjuk: december harmadikán érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re!

A játékon három stúdió is dolgozik (ez picit furának hangzik, nem?): a Koalabs, a 3DDuo és a Kylotonn Entertainment halad tandemben a fejlesztéssel. Benoît Sokal újra belenyúlhat a tutiba – az ő nevéhez köthető a Syberia franchise, úgyhogy a neve jó ómenként is kezelhető.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu