Prey 2: Több is van a háttérben, mint gondolnánk!

A Prey folytatása évekig eltűnt, ami már úgy is eléggé furcsa volt, hogy maga az első rész is 2006-ban jelent meg. A Bethesda viszont újabb jelet adott arról, hogy az E3-as bejelentésre gyúrnak, ugyanis a webcímekkel buherált a kiadó egy kicsit.
A Prey2.com és a Prey3.com (!) is egy Facebook oldalra irányítja át a látogatókat, mégpedig ide.

A Prey 2-vel még meg is értjük a lépést, de a Prey 3 már más tészta. Azt még be sem jelentették hivatalosan! A második részt már 2011-ben leleplezték, úgyhogy ha június tizenkettedikén a Bethesda az E3-as műsorában végre újra bemutatja a játékot (most már ideje – ha nem a Human Head, hanem az Arkane Austin dolgozik rajta, akkor alapjaiban eltérő eredményt láthatunk!), akkor már talán nem kerül törlésre a fejlesztés.

De a Prey 3-mal mi a helyzet…? A Bethesda talán odaadta már egy másik stúdiónak a licenszet és rövid időn belül két Prey-t kaphatunk?

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu