[E3 2016] A PlayStation 4 NEO nem volt ott az E3-on! Hogy miért? Elmondjuk…

Miközben a Microsoft bemutatta az Xbox One S-t és a Project Scorpiót is hivatalosan leleplezte, a Sony nem jelentkezett sem egy PS4 Slimmel, sem az erősebb PS4 NEO-val. Most már tudjuk, hogy miért.

Jim Ryan, a SIE marketingfelelőse röviden elmagyarázta az indokokat: „Egy nagyobb konferenciánk volt, amely a játékokra fókuszált. Szerintem jogos, hogy a PS4 játékaira összpontosítottunk. A NEO bejelentésről pedig csak annyit, hogy szeretnénk jól felkészülni és normálisan bemutatni majd, hogy a konzol mire lehet képes. Ezt megtesszük majd, ha készen állunk rá.”

Viszont ez nem zárja ki azt, hogy még 2016-ban bemutassa a Sony az újabb konzolt. Három lehetséges forgatókönyv állhat fenn:
– vagy a Gamescomon lepleznék le, ami kicsit bátor húzás lenne
– vagy a japán Tokio Game Show kapná a bemutatót, ami a hazai pálya miatt még jogos is lenne (és a Nintendo NX is erre készül talán)
– vagy a PlayStation Experience-en robbantana a Sony vele.
Mindhárom megtörténhet…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu