J.K. Rowling már be is fejezte a Legendás állatok és megfigyelésük 2 forgatókönyvét is!

MOZI HÍREK – A Harry Potter rajongók már akkor is örvendeztek, amikor bebizonyosodott: van élet a befejező rész, Deathly Hollow után (– illetve előtte, 1920-ban), azonban az a tény, hogy már a második, sőt a harmadik részről is kiszivárognak hírek – ez tényleg minden Potter-fan álma!

David Yates, aki a sokadik Harry Potter film rendezése után elkészítette a Fantastic Beasts and Where to Find Them első részét is, a napokban arról számolt be, hogy a második rész nem hogy alakulóban van, J.K. Rowling, a Harry Potter regények írónője már a forgatókönyvvel is elkészült. Hozzátette: teljesen új irányba terelődik a majd sztori, tele új szereplőkkel, szóval egyáltalán nem kell félni az ismétlés szelétől.

Az alig egy hét múlva kezdődő Comic-Con fesztiválon valószínűleg még több részletet megtudhatunk, addig pedig folytatódik a visszaszámlálás november 18-áig, amikor a mozikba kerül az új trilógia első része.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu