Már lehet jelentkezni a PlayStation 4 4.0 firmware bétatesztjére!

Nemsokára érkezik a 4.0-s PlayStation 4 firmware, a Sony pedig szívesen látna több tesztelőt, hogy a megjelenéskor ne legyen nagyobb galiba a nem kellőképp tesztelt rendszerfrissítés miatt.

Ahogy az európai PlayStation Blog írja, a tesztelés augusztusban fog elkezdődni, és ha szerencsések vagyunk, egy emailt fogunk kapni a szükséges információkkal, hogy le tudjuk idő előtt tölteni a 4.0-s firmware-t.

Bár a Sony nem írta, hogy mikor is válhat publikussá a rendszerfrissítés, nagyon valószínűnek tűnik az, hogy szeptember tájékán fog ez bekövetkezni.

Nem tudjuk még, pontosan milyen újítások léphetnek be, de biztosan ki fognak a részletek szivárogni a bétateszt kezdetekor. Aki jelentkezne, kattintson ide.

Végre háromról négy ugrik a PlayStation 4.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu