A Rockstar is ott lesz a PlayStation Meetingen?

Úgy tűnik, hogy a Rockstar is megejthet egy bejelentést szeptember hetedikén New Yorkban…

Egyre keményebbnek ígérkezik a Sony rendezvénye: először a PlayStation 4 NEO-ról hallottuk, hogy a japán cég itt mutathatja be, tegnap a PlayStation Vitával kapcsolatban láttunk lehetőséget egy új modell prezentálására (Trinity kódnévre hallgat), most pedig egy játék leleplezésére is készülhetünk. Ha egy Matrix játék lesz, nem lepődnénk meg: Project Morpheus (ebből lett a PlayStation VR), PS4 NEO, PS Vita Trinity

Egy megbízható insider, Tidux tweetje smileykkal utal arra, hogy a Rockstar is a résztvevők között lehet. Ha ez így lesz, akkor az a kérdés, hogy mit fognak előhúzni a tarsolyukból? A mi tippünk a Red Dead Redemption 2 lenne, hiszen az idei év során elég sokszor írtunk arról, hogy a Rockstar valamire biztosan készül a franchise-zal.

Szeptember hetedikén meglátjuk, mi történik.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu