Még többet késhet a Mass Effect: Andromeda… mert megteheti! [VIDEO]

A Bioware talán mégsem fogja 2017 márciusára kihozni a már évek óta várt új Mass Effect játékot.

Ebben az esetben ugyanis az Electronic Arts nem sürgeti meg a fejlesztőket – Blake Jörgensen, az EA pénzügyi főnöke azt nyilatkozta, hogy ha nem megfelelő állapotban lelik a megjelenés előtt nem sokkal a Bioware játékát, a pénzügyi lehetőségeik miatt megtehetik, hogy még hátrébb tolják a 2017-es évben a játékot a megfelelő minőség érdekében. (Nem csoda – két hét alatt kihozták a Battlefield 1-et, illetve a Titanfall 2-t!)

A feltételes mód nem véletlen: nem biztos, hogy a fejlesztők kihasználják az extra időt, ugyanis a Bioware már szeretné, hogy a rajongók feliratkozzanak a hírlevélre, ami az Andromeda Initiative (Androméda-kezdeményezés) nevet kapta – a feliratkozók „fontos küldetésinformációkat, különleges gyakorlati lehetőségeket, illetve a program teljesítése után jutalmakat kaphatnak.”

Ehhez még egy videót is összeraktak, ami 600 évet említ – vagy a 2600-as években játszódik az új Mass Effect, vagy a trilógia története után jár 6 évszázaddal. Ehh, majd megtudjuk november 7-én, az N7-napon…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu