Batman launch trailer: hype az első Telltale-évad vége előtt [VIDEO]

A Fény Városa. Kinek a fénye?

A BatmanThe Telltale Series ma fejezi be az első évadát, holott a negyedik rész még három hete sem volt, hogy megjelent. Talán a Telltale nem akar egyszerre két nagyobb profilú szériát futtatni és inkább leteszi egy kis időre a lantot Bruce Wayne körül, hogy padlógázzal ráálljon a The Walking Deadre…

Bruce Wayne neve romokban hever, és innen kikászálódni jóformán lehetetlennek tűnik. Valamit biztosan el fogunk veszíteni, ami oly közel áll hozzánk.

Hogyan döntöttünk a negyedik részben? Azon múlik, hogy miként kezdődik az ötödik fejezet, amit természetesen mi is végigjátszunk és letesztelünk napokon belül. Az epizód ma jelent meg minden platformra!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu