The Surge: tényleg olyan, mint a Lords of the Fallen a jövőben [VIDEO]

A Lords of the Fallen fejlesztői a jövőbe tolták új játékukat, ami eközben megőrizte az előző projektjük stílusát.

A Deck 13 játéka végre négy percnyi játékmenet formájában is próbálja prezentálni azt, hogy nem lenne érdemes leírni a The Surge-öt olyan egyhamar. Pláne azért is nem, mert bár a videóban eleinte ellenfeleink gyorsan megfeküdnek, a későbbi riválisaink már nem hagyják magukat fenéken billenteni, sőt, éppen az ellenkezőjét fogják előadni.

A The Surge játékmenetében, illetve az animációiban is eléggé hajaz a Lords of the Fallenra, ami lehet, hogy még módosulni fog, hiszen pontos megjelenési dátummal 2017-en túl még nem rendelkezik a PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re érkező cím, ami azért jelenleg biztatónak tűnik.

Megöljük-e ellenfeleinket, vagy megkíméljük életüket? A páncélozott részüket támadjuk-e meg jobb felszerelésért, vagy könnyen kiiktatjuk őket? Rajtunk áll.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu