Új játékon dolgoznak a Dead Space és a Bioshock fejlesztői

Íme a Perception, ami a PlayStation 4 egy ígéretes játéka lehet.

A The Deep End Games névre hallgató csapat főleg azon fejlesztőkből állt össze, akik korábban a Bioshock és Dead Space szériákon dolgoztak. Most viszont egy olyan fába vágták a fejszéjüket, amiben a főszereplő vak (!), és egy ijesztő palotában találja magát.

A konzolos bejelentést a PlayStation Blogon ejtették meg (eddig csak PC-re készült), és kb. úgy jellemezték a Perceptiont, mint „egy belső nézetes horror kaland, amiben Cassie, a vak főhősnő a rendkívüli hallását és pengeéles elméjét veti be, hogy felfedezze a rémalmaiban felbukkanó, elhagyott ingatlan rejtélyeit.”

Cassie a Fenegyerekhez hasonlóan visszhangok alapján tájékozódik, de a botja is segítségére lesz. Újra idézve a játék hivatalos jellemzését, „Cassie célja az lesz, hogy ne vegyék őt észre, amihez félrevezetésként objektumokat is bevethet. Minden hang valami látványt eredményez, de ennek ára van… a hangokra felfigyelnek az ellenfelek, és így megtudhatják, hol rejtőzködünk.”

Az még mondjuk kérdéses, hogy mi lesz akkor, ha menekülőre kell vennünk, hiszen akkor még több zajt generálunk… mindenesetre az elképzelés ötletes. Megjelenési dátumot még nem tudunk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu