Project CARS 2: hivatalosan is bejelentve [VIDEO]

A szivárgás után most már hivatalosan is bemutatásra került a játék.

A Slightly Mad Studios az első részből tanulva nem kevés újítást ígér a Project CARS 2-be: 170-nél is több autó, 60-nál is több pálya, rajongók által követelt online bajnokság játékmód, és akár jégen, porban, hóban és sárban is vezethetjük járművünket. Konzolon maximum tizenhatan, PC-n pedig harmincketten versenyezhetünk egymás ellen.

A szivárgások nem tévedtek: a napszakok mellett az időjárás is szépen változni fog, és a LiveTrack 3.0-nak köszönhetően a talaj kihatással lesz kocsink viselkedésére függetlenül attól, hogy egy IndyCar, egy hivatalos rallycross, vagy csak (?) egy prototípus autó van virtuális hátsó fertályunk alatt.
A megjelenési dátum nem lesz viszont szeptember: a Slightly Mad és a Bandai Namco 2017 végére datálta be a Project CARS 2-t PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n (utóbbin VR-támogatással és akár 12K felbontással). Vajon fel tudja-e venni a versenyt a Gran Turismo Sporttal és a DiRT 4-gyel?

Az első Project CARS tesztünket itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu