Tizennégy percnyi vágatlan The Surge játékmenet [VIDEO]

A „Dark Souls a jövőben” vágatlanul mutatja meg magát.

A játékmenet közben Adam Hetenyi (nocsak, csak nem magyar származás?), a játék egyik tervezője is beszél a The Surge néhány aspektusáról. Láthatjuk működésben azt, hogy az ellenfeleinket lootolhatjuk a legyőzésük után, és levághatjuk adott testrészeiket, hogy azokat mi használhassuk. Ezekre szükség is lesz, hiszen a nanotechnológiával rendelkező kísérleti alanyok és a biztonsági robotok nem lesznek egyszerű ellenfelek.

A harc során vízszintesen és függőlegesen is támadhatunk, de védekezés céljából a guggolás, a gurulás, az ugrás és a védekezés is szerepet fog kapni. Eközben a Deck13 a háttérben a túlélőknek is szerepet ad: megmenthetjük őket, és cserébe vagy harcba szállnak mellettünk, vagy küldetéseket adnak díjakért, igaz, itt a fejlesztők bevallottan még a balanszon dolgoznak, és az a céljuk ezzel a megközelítéssel, hogy minél mélyebbre menjünk a komplexumban.

A The Surge májusban jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu