A King’s Tale: Final Fantasy XV: ajándék [VIDEO]

Retróba megy a Final Fantasy XV, mégpedig ingyen!

Idáig előrendelői bónuszként volt elérhető A King’s Tale: Final Fantasy XV, ám a Square Enix ezt mindenkinek odaadja PlayStation 4-en és Xbox One-on, és ezért a harminc évvel a XV eseményeit megelőző, oldalnézetes RPG-ért még egy fillért sem kell kiadnunk.

A főszerepben a fiatal Regis király van, és csapatával együtt egy mélyebb harcrendszerben, itt-ott akár varázslatokkal és summonokkal ütheti ki ellenfeleit. A játék során Regis király mellett Noctis is kommentálni fogja az eseményeket, így egyfajta háttérkommentárt nyújtva az események során.

Tény, hogy nem olyan szintű ez a játék, mint mondjuk, amit a Final Fantasy VI nyújtott a SNES-en, de ettől függetlenül is egy remek időtöltés lehet azoknak, akik a XV-öt már elég szépen szétcincálták és minden követ felforgattak benne.

Ja, amúgy PC-re is érkezni fog a Final Fantasy XV, holott a Square Enix ezt tagadja. Aha, akkor ezért mutatták be a GDC-n, hogy a legújabb, GeForce GTX 1080 Ti GPU-val hogy néz ki a játék. Értjük…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu