Uncharted: Lost Legacy: lesz-e benne Nathan Drake?

A Naughty Dog pár újdonságot elárult az Uncharted 4-hez készülő, különálló DLC-ről.

A PlayStation Blogon elárulták a fejlesztők, hogy a Lost Legacy területe az eddigi legnagyobb lesz az Uncharted játékok során, úgyhogy igen, a 4-hez képest is ugrani fognak egyet a méretben, ami azért kemény lépés lenne a „pajkos kutyáktól”. Ja, és lesz egy olyan pálya is, ami minden eddiginél termetesebb lesz. Mégis a méret a lényeg?

Történetében egy évvel a 4 eseményei után játszódna dél-Indiában a Lost Legacy, ahol Chloe Ganesh agyara után kutat, és útközben találkozik (még nem tudni, hogy hogyan) Nadine-nal.

A Naughty Dog, tanulva a hibáiból, ki fogja egyensúlyozni a puzzle-k és az akciójelenetek mennyiségét, és nem kizárólag egy dzsungeles régióban fogunk itt-ott felmászni egy-két helyszínre, felkeresve pár (?) titkot. Persze a lopakodás is kiemelt szerepet fog kapni a Lost Legacy-ban, és emiatt is lesz először a franchise történetében használható egy hangtompítós pisztoly. Nathan Drake? Őt el lehet felejteni, cameót sem fog kapni az eddigi főhős.

Megjelenés valamikor 2017-ben, kizárólag PlayStation 4-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu