Uncharted: The Lost Legacy: ár és megjelenési nap! [VIDEO]

Lehet is bőszen karikázni a naptárunkat. Mostanában megint egyre többet hallunk az Uncharted 4: A Thief’s Endet nem igénylő, különálló DLC-ről, a The Lost Legacy-ról. Mint kiderült a Naughty Dog blogjáról, a játék Észak-Amerikában augusztus huszonkettedikétől, európai területeken pedig huszonharmadikától érhető el. Az USA ár 40 dollár, úgyhogy errefelé 12-13 ezer forintnak megfelelő eurót kell majd kiperkálni Chloe és Nadine történetéért. A tíz órás hosszért talán ez egy elfogadható ár is, nem?

Aki az Uncharted 4-ből a Digital Deluxe Edition változatot szerezte be, vagy esetleg az Explorer’s Pack és a Triple Pack valamelyikével rendelkezik, digitálisan a megjelenés pillanatában ingyen meg fogják kapni a Lost Legacy-t. A PlayStation Store-on előrendelőknek egy PS4-es téma is jár, és az észak-amerikai bolti előrendeléshez (mert ugye lemezesen is meg fog jelenni a The Lost Legacy) a Jak & Daxter: The Precursor Legacy is jár digitálisan PlayStation 4-re.

Na, egy héten belül jön az új Middle-Earth és az új Uncharted. Szép hét lesz…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu