Dragon Quest XI: több szempontból is hajmeresztő! [VIDEO]

Igen, tényleg komolyan gondoljuk a jelzőt.

Elvégre kinek jutna az eszébe az, hogy a Dragon Quest franchise-ban kötelező jelleggel jelen levő Slime-ból KONTROLLERT (!) csináljanak? Pedig ez a helyzet: a 4Gamer megírta, hogy Japánban kb. 27 ezer forintnak megfelelő yenért megvehetünk egy Slime DualShock 4 kontrollert, amit a Hori gyártott (és ilyet már megléptek a PS2-es korszakban is…). Ha már itt tartunk, másban is igencsak bátor lett a Square Enix, akik Switchre is készítik a DQ11-et.

Ugye a játék 3DS-re és PlayStation 4-re is készül a Nintendo Switch mellett. Nos, a kiadó úgy gondolta, jó ötlet EGY dobozba csomagolni a 3DS és a PS4 változatot! A kb. 40 ezer forintos bundle ugyanis kamu könyvekbe csomagolta a két, teljesen eltérő kiadást. Ilyen még talán sose volt, hogy két eltérő konzolgyártó két, merőben különböző játékmenetet kínáló változatot kap és ezt egy csomagban megvehetjük.

Ja, megjelenési dátumot is kapott Japánban a Dragon Quest XI: július 29-e lett a nap (a Switchre később jön). A végére egy-egy videó a PS4-es és a 3DS kiadásból.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu