Rocket League: ilyen terjeszkedésre nem számítottunk

Olyan sikeres lett a játék, hogy már terjeszkedni kezdett…

…és nem, nem olyasmire gondolunk, hogy egy másik játékkal kollaborál. Nem, ennél többről van szó: ilyen kicsi, hátrahúzható játékautók érkeznek a boltokba júniusban az Egyesült Államokban a Zag Toys jóvoltából! Persze így is sikerült összekötni a játékkal a kicsi kocsikat.

Lesznek ritka, illetve szuper ritka autók is, amik DLC kódot tartalmaznak a Cold Fusion boosthoz, illetve a ZT-17 felnikhez a Rocket Leagueben – itt látható, hogy miképp kell a kódot beváltani.

Már csak egy kérdésünk van: vajon miért kell a gyűjtögető ösztönt bevetni, ha a játék maga már amúgy is kasszasikerként kezelhető? Átmegyünk Pokémonba? (Ugyanis nem látható a csomagolásban, hogy MILYEN autó is van a labdában…)

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu