Ancestors: ezen dolgozik a Hatred fejlesztőcsapata! [VIDEO]

Nocsak, a gyűlöletből az ősökbe fordultak?

Az orosz 1C bejelentette, hogy a Destructive Creations, a Hatred fejlesztői egy valós idejű stratégián, az Ancestorson dolgozik, ami PC-re és Xbox One-ra készül, és ha röviden kellene jellemeznünk „az ősöket”, akkor el lehetne annyival intézni, hogy a Ryse: Son of Rome és a For Honor szerelemgyereke lenne.

Négy nemzet közül választhatunk: a szlávok, a németek, az anglo-saxonok és a vikingek várják, hogy a történelmi események által inspirált kampányt végigjátsszuk. Az Unreal Engine 4-et használó RTS multiplayerrel is rendelkezni fog, és a fejlesztők ígérete szerint minden stratégiai szempontot figyelembe kell vennünk a győzelem érdekében.

A srácok a Hatreddel felhívták már magukra a figyelmet, de most komolyabban is helyt kell állniuk, hogy ne írjuk le őket az első adandó pillanatban. Több részlet a Gamescomon, addig is képek itt.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu