LawBreakers: PlayStation 4-re is érkezik CliffyB játéka! [VIDEO]

Cliff Bleszinski játéka nem csak a PC-n lesz játszható.

CliffyB korábban a Gears of War vezető designereként azért letett már egyet s mást arra a képletes asztalra, de azóta ő elhagyta a csapatot és a LawBreakersen, egy új FPS-en dolgozik a Boss Key-jel – ennek a játéknak mostanában volt egy PC-s bétája.

A PC-s és a 60 FPS-t ígérő PlayStation 4-es változat (utóbbit először az E3-on láthatjuk működésben) egyszerre fog 2017 folyamán megjelenni, és nem lesz benne pay-to-win lehetőség: csak kozmetikai tárgyakat lehet vásárolni, és ezeket is meg lehet a játékban szerezni, úgyhogy teljesen opcionális lesz a mikrotranzakciók használata. (Overwatch-stílusra tessék itt gondolni.) Season Pass nem lesz, minden frissítés ingyen kerül a játékba!

Az arena shooter alapára 30 dollár körül lesz, úgyhogy konzolon sem kell 12 ezer forintnál nagyobb árra számítani, mivel PlayStation 4-en (és Xbox One-on, bár erre úgy tűnik, hogy a játék nem készül) errefelé drágábban kerülnek a boltokba a termékek… nos, azt mondtuk már, hogy CliffyB szerint „a cross-play hülyeség”?

(A végére egy poén: ezzel a sorral nyit a videó leírása: „a gravitáció megb___hatja magát”.)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu