[E3 2017] Dissidia Final Fantasy NT: negyedórányi bunyó [VIDEO]

Az IGN-nek köszönhetően láthatunk közel 14 percnyi játékmenetet a Square Enix és a Team Ninja játékából.

Ezt a játékot múlt héten jelentette be a Square Enix, hogy a játéktermekből át fogja költöztetni a PlayStation 4-re (és csak arra), így a 3v3-as bunyót csak a Sony konzoljával rendelkezők élvezhetik majd errefelé. Húsznál is több karakter is fel fog bukkanni a Final Fantasy történetéből, a videóban pedig többek között Cloudot és Lightninget is láthatjuk harcolni, így azok, akik a már jó három évtizedes franchise történetében jártasak, mindenkit valószínűleg fel fognak ismerni még úgy is, hogy ez csak egy spin-off.

A Dissidia Final Fantasy NT a lenti videóban 3:45-nél kezdődik és 17:28-nál fog véget érni. A játék maga világszerte valamikor 2018 elején fog a boltokba kerülni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu