[E3 2017] Metro Exodus: visszatérés a kies Oroszországba [VIDEO]

Folytatódik a Metro-sorozat!

A Deep Silver és a 4A Games a Microsoft előadásán jelentette be a Metro Exodust, ami történetileg 2036-ban játszódik, és Artyom visszatér, hogy keleten keressen új lakóhelyet. Lopakodás, túlélő horror-hangulat, és nem éppen lineáris pályák, amik végül egy teljes évet lefednek, így az évszakok váltakozásával is biztosan lesznek itt-ott ránk is kiható változások.

A sandbox-túlélősdiben döntéseink hatással lesznek kollégáinkra is, ugyanis egy csoport főnökeként tevékenykedünk. Nem fogja mindenki túlélni a kalandokat, és így lesz egy kis újrajátszhatóság is, annyi szent.

Megjelenés 2018-ban PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A 4A Games nyíltan kijelentette, hogy nem lesz a Microsoft konzolján exkluzív tartalom, úgyhogy fair play.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu