Insomniac: a Pókember nem lesz 1080/60 PlayStation 4 Pro-n

Az Insomniac Games a Twitteren lassan elárul mindent a jövőre megjelenő Spider-Man PlayStation 4-exkluzívról.

A játékban a pókhálózás fizikai alapokon nyugszik, emiatt a jobb játékosok gyorsabban is haladhatnak, ez rendben is van. A fejlesztők elárulták viszont, hogy a játék PlayStation 4 Pro-n a temporal injection megoldással (ezt a Ratchet & Clank is bevetette) 4K felbontáson, másodpercenként 30 képkockával fog futni. A 1080/60 a PS4 Pro-n esélyes, hogy a processzor miatt nem oldható meg (az Xbox One X-en a Crackdown 3 sem lesz 60 FPS, szóval esélyes, hogy hasonló indoklás áll fenn a Sony térfelén is…), és a fejlesztőknek a sima PlayStation 4-re is optimalizálnuk kell a játékukat ().

Az Insomniac azt is elárulta, hogy lesznek belső nézetes szekciók is a játékban, de mi magunktól nézetet nem válthatunk. A harcrendszert az E3-as videóban csak felszínesen mutatták be.

A Sunset Overdrivenál (Insomniac által fejlesztett X1-exkluzív nyílt világú játék) 4-6-szor nagyobb területtel rendelkező Spider-Man, amit zárt ajtók mögött részletesebben is bemutattak, és annak videóját hamarosan nagy valószínűséggel láthatunk, még nem rendelkezik megjelenési dátummal 2018-on túl, de az első félévben ez is megjelenhet, hiszen május/június környékén jön az új Avengers film is.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu