Uncharted: The Lost Legacy: a teljes E3 demó videón [VIDEO]

Gyakori az E3 után, hogy az addig látottakból valami hosszabb kerül az internetre – ezúttal is ez a helyzet.

Scott Lowe, a Naughty Dog senior kommunikációs menedzsere a PlayStation Blogon azt írta, hogy a demó az után kezdődik, hogy Chloe és Nadine egy fontos nyomot talált Ganesh agyara, az általuk keresett kincs megtalálása érdekében. Persze közbelép Asav, a rosszfiú, aki az E3-as trailerben is jelen volt.

Azt is elárulta Lowe, hogy az Uncharted 4: A Thief’s Endhez jött egy új DLC, ami a multiplayerhez és a survivalhoz köthető – ezek a tárgyak a The Lost Legacyban is jelen lesznek a megjelenéskor: két új fegyver, három új survival booster, 60-nál is több skin és vanity item. A Classic mód is innentől egy fix játéktípus lesz, és a Ranked Playbe bekerült a King of the Hill is.

Megjelenés Európában augusztus 23-án, kizárólag PlayStation 4-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu