A God of War rendezője imádja a Sony-t

Cory Barlog a Sony-val igencsak jó viszonyban van.

Barlog, aki vezető animátorként dolgozott az első részen, majd a második rész rendezői posztját töltötte be-, a Glixelnek adott interjújában az alábbiakat mondta:

„Amit érdekesnek vélünk megvalósítani, az gyakran a világban történő eseményekre való reflektálás. Ez egy egyensúly, hogy megpróbáljuk a kiadókat a fedélzetre hozni, és azt higgyék, ez jó és olyan dolog, amit szeretnének. Ezért imádom a Sony-t: sehol másutt, ahol dolgoztam, nem volt hasonló, és ők azt mondják, hogy „a kreativitás mindenek előtt”. Ők a legjobb partnerek, akikkel dolgoztam. Tényleg belevetik magukat – olyan dolgokba, amiket nem értek. Én komolyan a legrosszabb ember vagyok pénzügyileg – a feleségem foglalkozik vele, mert én egy idióta vagyok. Nem is akarok úgy festeni, hogy az üzleti oldalon értem ezt. Úgy vélem, fantasztikus, hogy a Sony szereti, amit mi művelünk. Azt szeretnék, hogy kitűnő élményeket alkossunk. Megengedik, hogy tényleg egy kis kockázatot vállaljunk.”

Ehhez sokat nem kell hozzáfűzni, csak annyit, hogy remélhetőleg a 2018-ban (első félév?) érkező God of War ütős lesz…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu