Anthem: néhány szó a történetről

Aaryn Flynn beszélt a BioWare következő játékának sztorijáról.

A fejlesztők általános menedzsere a CBC Radio által lett meginterjúvolva, és a műsorban ezek hangzottak el az Anthemmel kapcsolatban: „A történet arról szól, hogy az emberiség része vagy, és te a Freelancers (Szabadúszók) csoport tagjaként kinn vagy, hogy megvédd és szolgáld az embertársaidat egy távoli, földönkívüli bolygón.

Ez abba a műfajba helyezhető, amit tudományos-fantasztikusnak lehetne nevezni. Nagyon is olyan, mint a Star Wars, illetve a Marvel-univerzum, ahol sok hihetetlen dolgot látsz megtörténni, miközben nem aggódsz sokat az iránt, hogy miért és hogyan történnek egyes dolgok meg. A Mass Effect sokkal inkább egy valódi, hardcore sci-fi IP, míg az Anthem arról szól, hogy egy egzotikus világ beszippant és szórakozol benne.”

Az Anthem 2018 őszén érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu