Castlevania: alig indult el, máris második évadot rendelt a Netflix!

MOZI HÍREK – A Netflix annyira bízik a Castlevania animációs sorozatban, hogy kb. az első rész debütálása előtt már bekérte a második évadot is.

A Deadline arról ír, hogy a Frederator Studios már most nekiülhet a Konami franchise-ából készülő adaptáció folytatásának. Warren Ellis, Kevin Kolde, Adi Shankar (aki a minap jelentette be az Assassin’s Creedből készülő, hasonló animációs adaptációt), és a stúdió főnöke, Fred Seibert az eddig tervezett négy epizód mellé még nyolcat készíthet.

Kelet-Európa megmentése így jobban kiteljesedhet, a Belmont-klán pedig (talán) beírhatja magát a történelemkönyvekbe. A Netflix bővítése a játékok felé nem tűnik rossz ötletnek.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu