Hihetetlen, mennyi idő alatt játszotta valaki végig majdnem az összes Falloutot! [VIDEO]

A rekord elég komoly lett, az állunk pedig a padlón van valahol.

Fallout 1-2-3-New Vegas-4. A Tactics nincs a listában, de a másik öt játék telepítéstől végigjátszásig speedrunnolva lett. Tomatoanus összesen egy órát és harminchét percet, igen, alig több mint másfél órát vett igénybe ahhoz, hogy mind az öt játéknak elérje valamelyik befejezését. Ha normális tempóban nekiülnénk ezeknek, úgy fél év alatt sikerülne is befejeznünk őket, de ahhoz képest ez a 97 perc elég brutális. Ezzel az eredménnyel tomatoanus kapásból rekorder lett a speedrunner.com oldalán, ami nem is meglepő.

Aki jártas a Fallout világában, érdemes megtekinteni, hogy miként hozta is össze a speedrunner ezt a kifejezetten elképesztő eredményt.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu