Ingyen hétvégét kap 2016 egyik legjobb játéka!

Továbbá egy újabb dolog válik ingyenessé, mégpedig véglegesen.

2016 egyik legjobb játéka: ez a cím nem véletlen, ugyanis az id Software DOOMját nem lehet gyenge alkotásnak mondani (főleg nem technikailag: az id Tech 6 engine igencsak kiemelkedőnek tűnik). Nos, ez ingyen hétvégét kap PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n is. Időpontok:

Xbox: július 20., 18:00-július 24., 06:00

Steam: július 20., 19:00-július 23., 22:00

PlayStation: július 27., 18:00-július 31., 06:00

Az ingyen hétvége során a singleplayer első két pályáját, illetve a teljes multiplayer és SnapMap szekciót teszi elérhetővé. A játék is akciós lesz: jó ötezer forintért megvehetjük a teljes játékot is.

Ezzel egy időben a 6.66-os frissítés is megérkezett, ami viszont reseteli az eddigi multiplayeres eredményeinket, ám cserébe nem az RNG-re, a véletlenre hagyatkozik, hanem kihívásokat kell teljesítenünk az új felszerelés megszerzése érdekében. Ja, és a multiplayeres DLC-k innentől teljesen ingyenesek lettek, és az eddigiek mind bekerültek magába a játékba.

Ez szerintünk egy kihagyhatatlan ajánlat…

(Forrás: VG27)

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu