Nyugatra tart a Dragon Quest XI! [VIDEO]

Nem meglepő módon az új, fő Dragon Quest epizód errefelé is meg fog jelenni.

A XI egy kicsit meglepő formulával állt elő, ugyanis PlayStation 4-re és 3DS-re (!) jött ki pont a mai nap Japánban, de a Square Enix most a széria megalkotójával, Yuji Horiival a fedélzeten egy videóban megerősítette, hogy Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age néven nyugaton is meg fog jelenni 2018-ban. A csavar itt az, hogy nem említették, hogy a PS4/3DS/Switch (utóbbi kiadás még készül!) trióból melyik fog lokalizációt kapni, szóval itt maximum találgatni lehet.

Ne lepődjünk meg, ha valamelyik kiadás a JRPG-ből nem jön a vén kontinensre – valószínűleg a hazai eladások alapján dönti el a Square Enix, hogy melyiket fordítsák le angol nyelvre… de ha tippelni kellene, mi a PS4/Switch duóra tennénk a tétet.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu